top of page

HUISREGELS

 

UW TANDARTSBEZOEK

Indien u patient bent bij ons, dient u regelmatig voor gebitscontrole bij ons langs te komen. 

Om uw gebit gezond te houden en gebitsproblemen te voorkomen, adviseren wij onze patiënten iedere 6 maanden voor een controle langs te komen. Per patient kan zo nodig, na overleg de periode tussen de controles aangepast worden

MEDEDELING

Koortslip

I.v.m. besmettingsgevaar voor u en anderen, behandelen wij geen patienten met een koortslip. 

U kunt uw afspraak telefonisch afzeggen of per email.

Over het algemeen herstelt een koortslip binnen 2 weken. Er kan dan een nieuwe afspraak ingepland worden.

GEGEVENS

Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens of verzekeringsgegevens, kunt u telefonisch of aan de balie doorgeven aan ons.

AFSPRAKEN

  • Behandeling vindt altijd plaats volgens afspraak. Afspraken kunnen telefonisch, per email of aan de balie gemaakt worden. 

  • Indien u te laat op een afspraak verschijnt, loopt u het risico dat er een nieuwe afspraak gemaakt dient te worden om de behandeling te voltooien.

  • Bij verhindering verzoeken wij u minimaal 24 uur van tevoren af te bellen.

  • Indien een afspraak niet wordt nagekomen of niet tijdig is afgebeld, dan kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

  • Indien wij uw juiste email gegevens hebben, ontvangt u in de week voor uw afspraak een email ter herinnering. Dit bieden wij als extra service. U dient zelf uw afspraken in de gaten te houden.

  • Wij behouden het recht u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk indien u uw afspraken herhaaldelijk niet na komt.

 

KLACHTENREGELING

Wij doen ons uiterste best om u goede zorg te bieden en u naar tevredenheid te behandelen. Is uw behandeling niet naar wens verlopen en mocht u niet tevreden zijn, dan zouden wij dit graag met u willen bespreken om samen tot een gepaste oplossing te komen. U kunt hiervoor langskomen of telefonisch/per email contact opnemen. 

Indien u toch behoefte heeft aan een onafhankelijke partij; dan kunt u via de website van de KNMT meer informatie vinden. Wij zijn aangesloten bij de klachtenregeling van de KNMT.

PIJNKLACHTEN

  • Indien u bij acute pijn of een spoedgeval tijdens praktijkuren vroeg in de ochtend belt, proberen wij u altijd dezelfde werkdag nog te helpen.

  • Indien u acute pijn of een spoedgeval buiten praktijkuren heeft, kunt u de tandarts spoedgevallendienst bellen op nummer 0900- 8602.

 

DIENST / WAARNEMING

Indien de praktijk gesloten is tijdens vakanties bijvoorbeeld, is er tijdens praktijkuren altijd een waarnemende tandarts voor onze praktijk. Het nummer van deze dienstdoende tandarts kunt u beluisteren op ons antwoordapparaat als u de praktijk belt op nummer 070-3909487.

bottom of page